Med dig blev världen en bättre plats

Lika ont i hjärtat..

ahh det hade ju gått bra igår 🙂 Hon hade blivit glad och lekt nästan direkt då jag gått.. Hon hade somnat fort i vagnen och ätit jättebra och själv (med hjälp av händerna ibland dock) jäkla ONGE haha.. med mig somnar hon minsann inte i vagnen.. 🙂 När jag kom satt hon ute i sandlådan och lekte med storebror 😉 godingar!! Hon skrattade när jag kom men när jag fråga om vi skulle gå hem så sa hon blankt NEJ 🙂 ❤ När jag skulle hämta hennes saker hade fröknarna gjort kanske världens mysigaste grej.. dom hade satt en padda på bordet med ett bildspel på våra barn från dagen med en mysig melodi till. När dom lekte, när dom läste, när dom åt, när dom sov osv. Kändes jättefint att titta på sådär första dagen!! Kunde ju inte ta så många bilder på det då de andra barnen var med på bild. Men denna när skruttan satt och åt fick jag med 🙂

Snapchat-3836665010262336771

Hon var dock jättetrött och somnade en stund hemma sen!

På kvällen tog vi en liten cykeltur med Jonas.

Imorse var det likadant på dagis.. Så fort jag sa hejdå så började hon gråta.. och det gjorde lika ont. Jag grät när jag promenerade hem..

Men nu vet jag ju att de säkert gick över lika fort idag igen!

Och idag har jag kunnat tagit mig för saker härhemma.. jag har tokstädat.. rensat ur kläder.. promenerat.. tvättat och just nu står en salami brieost paj i ugnen jg gjort till Jonas och svärfar som dom ska få efter deras innebandyträning ikväll.. Tänk va mycket man hinner på 4 timmar utan lillskruttan som ska underhållas 🙂

Man får ju så många bra tips när man läser mamma bloggar.. detta fick jag tips om för att varva ner och släppa på lite måsten och krav.. Å gud så bra det är!! Älskar det..

Vuxenmålarbok!! Bra grej! Nä fantastisk grej menade jag 🙂

Snapchat-8318224819272082531

Snapchat-3463248191192913944

Snapchat-8368522595125673830Nä nu ska jag klä på mig och ta en liten promenix och hämta mitt allt på dagis!!

Senare kommer bästa Emelie, hon fyllde år i måndags så vi ska fira henne lite idag! ❤❤

Puss och kram

förresten är de nån som är intresserad av att köpa lite flickkläder från strl 62 och upp till 80 så hojta till. Jag har en stoor hög som vill byta ägare 😉 för att få plats med lite nytt 💕👍👌

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats