Med dig blev världen en bättre plats

Dejten 

Har ju inte skrivit nåt om min och Jonas (ja å ellies såklart) dejt 💕 samma helg för 3 år sen hade vi våran första dejt som par (el som när vi visste att vi var kära iaf)  Jonas tog med mig till Högbo på lunch, en mysig promenad runt sjön och lite shopping på björk & berries och jag älskar den dejten. En av dom bästa ❤ så nu åkte vi dit igen fast åt frukost.. meen mums mums vilken frukost (såå värt en fuskdag på dieten) ganska dyrt dock.. 175kr / person men som sagt såå värt 🙂 Ellie gillade frukosten om ännu mer, haha..

Mina älsklingar 💗

Vi gick även en promenad runt sjön denna gång och även på björk & berries men jag vart besviken denna gång på butiken. Alla produkter hade fått ny look.. såå trist!! Vitt vitt med tråkig enkel text på. Och så dyrt för inga roliga dofter alls. Inte ofta förändringen blir så till de sämre (enligt mig iaf)

Men dejten var lika bra som förra gången.. förmodligen bättre eftersom denna gång hade vi med oss våran lilla skatt 💕  Har sagt till Jonas att det blir tradition nu med högbo brukshotell framöver!!  

Var ju även på dejt med mamma förra lördagen 🙂

Hon fick i morsdagspresent av mig att vi skulle se lena philipssons show *jag är ingen älskling*

Och det var fantastiskt bra.. Shit vilken tjej hon är. Så grym. Det varade 2 timmar men både jag och mamma hade kunnat sitta 2 timmar till 🙂

Se den om ni har möjlighet! 👍👌

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats